Plán na Duben 2012

15.03.2012 01:21

 

49. Plavba – 3. dubna

Zahájení, četba kroniky, balení výstroje a výzbroje, I. stupeň, hry, zpěv soutěže, úklid lodě, vyhodnocení plavby.

 

50. Plavba – 10. dubna

Zahájení, četba kroniky, balení výstroje a výzbroje, I. stupeň, zpěv, hry, soutěže, úklid lodě, vyhodnocení plavby.

 

51. Plavba – 13. - 15. dubna – výprava do Skřetí rokle

Spaní v drsné přírodě (u obce Drchlava, Česká Lípa), vaření na ohni, stavba přístřešků a mnoho jiného. Informace dostanou rodiče mailem (čas odjezdu a čas návratu, cena, jídlo, atd.).

 

52. Plavba – 17. dubna

Zahájení, četba kroniky, výprava do Skřetí rokle, práce s buzolou, I. stupeň, hry, soutěže, zpěv, úklid lodě, vy\hodnocení plavby.

 

53. Plavba – 21. dubna – Skautský den

Letos budeme čistit studánku ve Vinařské části obory. Nezapomeň na vhodné oblečení (gumáky, pracovní oblečení, hrábě, lopatu, atd.). Práce to bude pěkně těžká a tak dostane každý za odměnu buřtíka a pamětní kartičku. Více na webových stránkách a plakátku.

 

54. Plavba – 24. dubna (sv. Jiří) vyhodnocení měsíční činnosti

Zahájení, četba kroniky, sport, hry. Vyhodnocení měsíční činnosti, udělení cen. Nezapomeň žákovskou knížku (předškoláci -  obrázek rytíře na koni) a námořnickou uniformu.

 

55. Plavba – 30. dubna – Čarodějnice

Tradičně pořádáme Čarodějnice v Satalicích a tak jste srdečně zváni. Nezapomeňte na stylový oblek. Více na plakátku uvnitř čísla, webových stránkách, plavbách.



Na schůzky chodíme vždy včas. Pozdní příchody narušují program a může se stát, že budeme pryč!

Na schůzky nosíme: KPZ, zpěvník, uzlovačku, stezku (obalenou a doplňovanou), psací potřebu, deník (obalený a dopsaný - kresba), přezůvky (můžete si je v klubovně nechávat), svačinu – ta je velice důležitá.


Schůzky se konají každé úterý od 15.00 – 17.00 hodin.

Brigády se pořádají každý pátek od 16.00 – 18.00 hodin

Nezapomeň na pracovní oblečení, nadšení a jídlo, které si vždy domluvíme s předstihem. Na každé brigádě se budeme učit vařit jednoduchá jídla. Přijď i Ty s nějakým nápadem.


Členský příspěvek nezapomeň zaplatit nejpozději na první schůzce v měsíci.

Pokud Vám budou scházet jakékoliv informace o naší činnosti, podívejte se na náš web: www.skaut-kbely.cz. Zde najdete snad všechno. Kdyby přeci jenom – néé! Neváhejte se ozvat na mé mobilní telefonní číslo + 420 607 113 080 nebo mail: kamil.podlaha@seznam.cz

Nezapomínejte své děti přivádět, a po skončení našich akcí i odvádět. Doba je dnes velice zlá, může se přihodit něco nečekaného!

 

Upozornění pro rodiče, kteří si chodí vyzvedávat své děti: Nezapomínejte si při odchodu své potomky hlídat. Bylo by nešťastné, na závěr schůzky řešit nějakou nepříjemnou příhodu. Cokoliv se stane v objektu budovy, budu muset i já čelit nepříjemnostem!!!

Děkuji Vám za pochopení.